Cégünk 1990-ben alakult, mint vállalkozás, majd 1999-ben kft-vé alakultunk.

Tevékenységünk színesfémöntés, ezen belül alumínium, réz és bronzöntés. Az öntvények elkészítését három fő részre oszthatjuk:

  1. Hagyományos homoköntés mellyel egyedi és sorozatgyártású öntvényeket készítünk. Az egyszerű daraboktól a bonyolultabb darabok elkészítéséig. Pl. maggal és mag nélkül készíthető öntvények pár dekagrammtól akár a több száz kilógrammosig.
  2. A másik terület az öntvények létrehozásában a hagyományos kézi kokilla öntés, amely a gép alkatrészek és különböző nagy darabszámú öntvények gyártását célozza meg. Itt megtalálható munkáinkban az egyszerű és kisebb öntvények, valamint a nagyobb és munkaigényesebb maggal is készíthető darabok gyártása. A kokilla öntés során készítünk olyan termékeket is amelyek hőkezelésre kerülnek az öntés után. A kokilla öntésen belül a centrifugál öntés is megtalálható, mely akár 20-30 kg-os öntvények gyártását is lehetővé teszi.
  3. Gépi nyomásos öntés, melyet egy 100-as, egy 400-as nyomásos öntőgépeken végezzük. Jelenleg folyamatban van egy 660-as gép beszerzése.